Foto autora: Roman Porač!

Roman Porač

Daj každému dňu príležitosť, aby sa mohol stáť tým najkrásnejším dňom v tvojom životě.

Původ : Slovensko

Průměrné hodnocení autora : 0

Počet hodnocení autora : 0

Počet článků : 0


Sám sebou v svojej pravej podstate.

Už 32 rokov plynie môj život na tejto nádhernej planéte a ja sa ju stále snažím pochopiť a naplno precítiť.
Fascinuje ma všetko, čo sa odohráva okolo nás, a to je aj dôvodom začiatku môjho písania. Chcem ukázať ľuďom iný pohľad na svet. Baví ma sa na veci pozerať rôznymi spôsobmi a verím, že vám dokážem sprostredkovať príjemne pocity pri čítaní mojich slov.
Musím povedať, že v písaním som začiatočník, no žiadna výzva nie je tak veľká, aby som sa do predu vzdával. Na svojej ceste som sa stretol s prekážkami aj najúžasnejšími chvíľami plnej lásky. 
A práve v nich išlo väčšinou len o informácie a jednoduché úprimne ĎAKUJEM. Pochopil som, že v slovách dokážem preniesť niektoré pocity, ktoré sa vás doslova dotknú.

Pri toľkých uvedomeniach a odhaleniach pravdy jednoducho nejde byť ticho a veľmi rád vám sprostredkujem informácie mojím pohľadom na svet. Na písaní ma najviac napĺňa úľava, ktorá prichádza po tvorení. A úľava možno v tom, že trošku zredukujem informácie a uvoľním miesto pre nové. Je to cesta, na ktorej sa učíme všetci spoločne. A ju proste milujem. Spätná reakcia ma posúva ďalej a viem, že informácie majú silu zmeniť úplne všetko.

Budem sa snažiť zo všetkých síl zdokonaľovať svoje schopnosti a preniesť stále viac a viac pocitov a uvedomení do mojich textov. V budúcnosti chcem vydať vlastnú knihu, a preto vám budem vďačný za vaše spätné reakcie. Veľmi rád a otvorene sa pobavím na každú tému. Verím, že si môžme byť navzájom prospešný, a preto neváhaj napísať s otázkou, kritikou alebo len tak.
Nikdy nevieš, čo to môže priniesť.

Momentálne som doslova unesený čistou láskou a samotnou dušou človeka, takže toto bude téma číslo jedna na dlhú dobu.
Po čase, verím, že sa moje témy budú obmieňať.

Sledující

0

Nejnovější hodnocení autora

Přidat hodnocení autorovi

Pouze přihlášení uživatelé mohou zanechat autorovi hodnocení.

Nejnovější články autora

Autorova Karma

Počet hodnocení je 0

5 Srdcí
0
4 Srdce
0
3 Srdce
0
2 Srdce
0
1 Srdce
0
Přihlaste se k odběru, pokud Vás zajímají novinky:

Buďte v obraze...